11.3. Tampereen Ratinassa ratisi jokunen trikookin kun KKV:n iskurit päästivät keväthöyryt pihalle ja hyvällä menestyksellä tietenkin. Eetu aloitti urakan 26 kiloisissa hyvällä traivilla mutta vastustajan taitavat kikat kääntivät kuitenkin ensimmäisen ottelun tappioksi.

Siitä voimia saaneena Eetu iski seuraavat kaksi matsia ypv:llä ja hopeaa käteen jokseenkin otteluihin tyytyväiselle Eetulle.

Otto oli seuraavana tulessa sarjassa 26kg eikä monella ollut poikittaisia mielipiteitä siitä, että kenen käsi nousee ylös. Kaksi ensimmäsitä ottelua selätysvoitolla. Kolmannessa ottelussa  vaastaan tuleva oli hyvin googlannut Oton ja menikin heti 4-0 johtoon. Kunhan Otto huomasi vastustajan heikkoudet ja sai tulpan irti niin tauluun lätkäistiin numerot 12-4 Oton hyväksi ja kultaa kotia.

Viktor runttasi väkisin selkävoiton ensimmäisestä, vaikka alku näyttikin vaaralliselta. Alun 6-0 johto kääntyi syliltä yllättäen toisen eduksi 9-6. Nyt oli Vikin skarpattava ja sieltähän se voitto irtosi, kun vähän ensin haisteli vastustajan taktiikkaa.

Viimeinen Vikin vastus tiedettiin kovaksi heittäjäksi ja aktiiviseksi sylille tulijaksi. Nyt oli laitettava kaikki peliin. Kun vastustajan niksit tiedettiin niin loppu olikin pelkkää painia: Syötiin vastustajan eväät ottamalla ahneus omaksi eduksi. Joten pian oltiin tilanteessa Vikille 8-0 joka toi sarjavoiton.

Lassi paini sarjassa 68kg pitkän tauon jälkeen joten paljoa ei odotettu. Lassi paini kuitenkin teknisesti järkevästi eikä lähtenyt untuvikoiden tempoon mukaan. Molemmista otteluista ypv:et ja voitto kotia.