Ilmoittautuminen2022-08-02T20:17:00+03:00

Nallepaini 3-5v

Ikärajaa tärkeämpää on se, että kykeneekö lapsi noudattamaan ohjeita ja käskyjä.

Syksyn 2022 kursseille/ryhmiin ilmoittautuminen avattu.

Ilmoittautuminen suoritetaan pankkisiirtona seuran jäsenmaksutilille. Paikan varausmaksu on 20€. Laita viestikenttään osallistujan nimi ja syntymävuosi. Tämän lisäksi toimita yhteystietosi sivun “Ota yhteyttä” välityksellä.
Kurssin hinta on 30€ , varausmaksu hyvitetään loppusummasta.
Salimaksu 20€ maksetaan erikseen kevätkudella seuraavan vuoden alussa.
Kurssi kestää syyskuusta – joulukuuhun. Nallepaini jatkuu kurssilaisilla kevätkaudella jolloin maksetaan kalenterivuoden mukainen jäsenmaksu. Joskus ilmaantuu peruutuspaikkoja joista ilmoitamme niiden ilmestyessä.
Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja rajoitetusti. Tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan kevään-kesän kuluessa tässä ja seuran FB-sivulla. Treenit ovat sunnuntaisin klo 17.00. Nallepainissa jo pitempään olleet treenaavat sunnuntaisin klo.18:00 alkaen.

Nassikkapaini

Toteutetaan syyskaudella kurssimuotoisena. Keväkaudella jatketaan seuran jäseninä ja harrastaja lisenssillä.

Syksyn 2022 kursseille ilmoittautuminen avautunut.

Kurssin hinta on 40€ , varausmaksu hyvitetään loppusummasta. Ilmoittautuminen suoritetaan pankkisiirtona seuran jäsenmaksutilille. Paikan varausmaksu on 20€. Laita viestikenttään osallistujan nimi ja syntymävuosi. (Tämän lisäksi toimita yhteystietosi sivun “Ota yhteyttä”. Ei käytössä tällä hetkellä!)

Salimaksu 20€ kevätkaudelta maksetaan erikseen seuraavan vuoden alussa.

Kurssi kestää syyskuusta – joulukuuhun. Nassikat jatkavat kevätkaudella jolloin maksetaan kalenterivuoden mukainen jäsenmaksu ja hankitaan Painiliiton lisenssi ellei sitä ole jo syksyllä hankittu.
Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja rajoitetusti. Tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan kesän kuluessa tässä ja seuran FB-sivulla. Treenit ovat keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen.
Verstaan sijainti , ajo-ohje löytyy kohdasta “linkit”.

Aloittelijat

Aloittelijoille ei järjestetä erillistä kurssia tai ns. painikoulua.

Aloittelijat maksavat seuran jäsenmaksun ja painiliiton lisenssimaksun. Treenit ovat tiistaina ja torstaina klo 17.30 alkaen.

Ilmoittautuminen tapahtuu suorittamalla syksyn salimaksu 20 € KKV:n tilille FI67 10783000258706 . Laita viestikenttään osallistujan nimi ja syntymävuosi.
Jäsenmaksulomakkeen saa treeneissä valmentajalta ja tämän jälkeen myös ohjeet lisenssin maksamiseen. Lisenssistä löytyy tietoa tästä : lisenssijärjestelmä

Aloittelijoihin voi tulla myös mukaan kesken kauden.

Jatko- /Kilparyhmä

Vain aikaisemmin painineille tai eri sopimuksella osallistuville. Jatkorymään voi osallistua myös vielä aloitusikää vanhempana. Silloin on eduksi jos taustalla on ollut muuta liikunta. Myöhemmin aloittavalta vaaditaan voimakasta motivaatiota ja tavoitteellisuutta painin harrastamiseen. Salilta saa tarvittavia lisäohjeita.

Seniori- ja kuntopainiryhmä

Kuntopainikurssi

Kuopion Kisaveikot järjestää kuntopainikurssin. Kurssilla harjoitellaan kehonpainolla lihaskuntoa, ketteryyttä, kestävyyttä sekä harjoitellaan painin tekniikkaa. Aikaisempaa kokemusta painista ei tarvita.

Kurssi soveltuu sekä naisille että miehille.

Varustuksena sisäliikuntavarusteet. (puhtaat sisäliikuntakengät)

Kurssi järjestetään perjantaisin klo 18:30.

Kurssipaikkana Sammakkolammentien väestönsuojan painisali.

Kurssin hinta on 75€

Go to Top