Ilmoittautuminen2019-02-24T12:51:13+00:00

Nallepaini 3-5v

Ikärajaa tärkeämpää on se, että kykeneekö lapsi noudattamaan ohjeita ja käskyjä.

Syksyn 2018 kursseille/ryhmiin ilmoittautuminen avauttu. 

Ilmoittautuminen suoritetaan pankkisiirtona seuran jäsenmaksutilille. Paikan varausmaksu on 20€. Laita viestikenttään osallistujan nimi ja syntymävuosi. Tämän lisäksi toimita yhteystietosi sivun “Ota yhteyttä” välityksellä.
Kurssin hinta on 30€ , varausmaksu hyvitetään loppusummasta.
Salimaksu 20€  maksetaan erikseen kevätkudella seuraavan vuoden alussa.
Kurssi kestää syyskuusta – joulukuuhun. Nallepaini jatkuu kurssilaisilla kevätkaudella jolloin maksetaan kalenterivuoden mukainen jäsenmaksu. Joskus ilmaantuu peruutuspaikkoja joista ilmoitamme niiden ilmestyessä.
Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja rajoitetusti. Tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan kevään-kesän kuluessa tässä ja seuran FB-sivulla. Treenit ovat sunnuntaisin klo 17.00. Nallepainissa jo pitempään olleet treenaavat sunnuntaisin klo.18:00 alkaen.

Nassikkapaini

Toteutetaan syyskaudella kurssimuotoisena. Keväkaudella jatketaan seuran jäseninä ja harrastaja lisenssillä.

Syksyn 2018 kursseille ilmoittautuminen avautu. 

Kurssin hinta on 40€ , varausmaksu hyvitetään loppusummasta. Ilmoittautuminen suoritetaan pankkisiirtona seuran jäsenmaksutilille. Paikan varausmaksu on 20€. Laita viestikenttään osallistujan nimi ja syntymävuosi. (Tämän lisäksi toimita yhteystietosi sivun “Ota yhteyttä”. Ei käytössä tällä hetkellä!)

Salimaksu 20€ kevätkaudelta maksetaan erikseen seuraavan vuoden alussa.

Kurssi kestää syyskuusta – joulukuuhun. Nassikat jatkavat kevätkaudella jolloin maksetaan kalenterivuoden mukainen jäsenmaksu ja hankitaan Painiliiton lisenssi ellei sitä ole jo syksyllä hankittu.
Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, paikkoja rajoitetusti. Tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan kesän kuluessa tässä ja seuran FB-sivulla. Treenit ovat keskiviikkoisin klo 17.30 alkaen.
 Verstaan sijainti   , ajo-ohje löytyy kohdasta “linkit”.

Aloittelijat

Aloittelijoille ei järjestetä erillistä kurssia tai ns. painikoulua.

Aloittelijat maksavat seuran jäsenmaksun ja painiliiton lisenssimaksun. Treenit ovat tiistaina ja torstaina klo 17.30 alkaen.

Ilmoittautuminen tapahtuu suorittamalla syksyn salimaksu 20 € KKV:n tilille FI67 10783000258706 . Laita viestikenttään osallistujan nimi ja syntymävuosi.
Jäsenmaksulomakkeen saa treeneissä valmentajalta ja tämän jälkeen myös ohjeet lisenssin maksamiseen. Lisenssistä löytyy tietoa tästä : lisenssijärjestelmä

Aloittelijoihin voi tulla myös mukaan kesken kauden.

Jatko- /Kilparyhmä

Vain aikaisemmin painineille tai eri sopimuksella osallistuville. Jatkorymään voi osallistua myös vielä aloitusikää vanhempana. Silloin on eduksi jos taustalla on ollut muuta liikunta. Myöhemmin aloittavalta vaaditaan voimakasta motivaatiota ja tavoitteellisuutta painin harrastamiseen. Salilta saa tarvittavia lisäohjeita.

Seniori- ja kuntopainiryhmä

Muualla painia harrastaneelta riittää pelkästään salille tuleminen. Salilla saa sitten lisäohjeet.

Kuntopainikurssi

Kuopion Kisaveikot järjestää kuntopaini kurssin. Kurssilla harjoitellaan kehonpainolla lihaskuntoa, ketteryyttä, kestävyyttä sekä harjoitellaan painin tekniikkaa. Aikaisempaa kokemusta painista ei tarvita.

Kurssi soveltuu sekä naisille että miehille.

Varustuksena sisäliikuntavarusteet. (puhtaat sisäliikuntakengät)

Kurssi järjestetään perjantaisin 17:30-19:00 alkaen 08.09.20## ja päättyy 15.12.20## (15 kertaa).

Kurssipaikkana Sammakkolammentien väestönsuojan painisali.

Kurssin hinta on 75€ kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Kurssi pidetään, jos ilmoittautuneita on 8 kurssilaista. Kurssille otetaan enintään 20 kurssilaista.

Kurssille ilmoittautuminen osoitteeseen pirskatti77@gmail.com

27.08.20## mennessä.

Go to Top