18.5. Kuopion Pultin painiverstaalla sovittiin uusi yhteistyösopimus. 

Kisurit ja Kuopion Pultti Oy paiskasivat kättä alkaneen yhteistyön sopimiseksi salilla torstaina. Aluejohtaja Kimmo Koskinen (oikealla) vieraili poikien treeneissä, ja piti näkemästään. ’ –Paini on aina kiinnostanut ja sitä on tullut seurattua vuosia, vaikkei itselläni kokemusta painista olekaan. On hienoa että Kuopiossakin on aktiivista painitoimintaa vaikka laji täällä Savossa onkin marginaalissa. Paikallisen seuran tukeminen ja sitä kautta tuleva näkyvyys on meille mielekkäänpää ja pitkäjänteisempää, kuin esim. lehtimainos, joka on lehdessä vain sen yhden kerran’ – Kimmo kertoo.

Kuopion Pultin toimintaa Kimmo esittelee seuraavasti:
’Kuopion Pultti Oy on paikallinen rakentamisen ja teollisuuden pientarvikkeiden erikoisliike Kuopion Kolmisopessa. 600m2 suuruinen myymälä sijaitsee osoitteessa Kolmisopentie 18 ja palvelee niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaita joka arkipäivä klo 6.30 – 16.30. Merkittäviä tuote-edustuksia ovat mm. Bosch, Paslode, Hitachi, Soudal, Essve, Blåkläder, Sievin Jalkine, Jalas jne.

Varastovalikoimasta löytyy yli 15.000 eri tuotenimikettä sisältäen mm. sähkö- ja akkutyökalut, käsityökalut, kiinnitystarvikkeet, henkilösuojaimet, työvaatteet, turvakengät, raudoitustarvikkeet, rakennusmuovit, rakennuspaperit, uretaanivaahdot, erilaiset kitit ja massat, rakennusimurit, työvalaisimet, teipit jne. Kuluttaja-asiakkaille ajankohtaisia tuotteita juuri tällä hetkellä ovat mm. nestekaasut ja terassiruuvit ja omakotitalo- sekä mökkirakentajille Kuopion Pultilla on myös tarjota laaja valikoima pientarvikkeita sekä työkaluja kilpailukykyiseen hintaan. Asiointi käy kaikilla yleisimmillä maksutavoilla ja tiliasiointikin onnistuu helposti myös yksityisasiakkaille. Saa tulla ihan vaan vaikka ihmettelemään ja kahvit tarjotaan kaikille vieraille ilman ostovelvoitetta 😀